Mindfulness - Holland
Castricum en omgeving
Lid VMBN categorie 1
Ga naar de inhoud
Meditatie groep
Deze groep is ontstaan vanuit de behoefte van veel ex-deelnemers aan de mindfulness training om op regelmatige basis te mediteren. Stilte en begeleide meditaties uit de mindfulness en compassie training komen hierbij aan bod. De meditaties worden nabesproken. De begeleiding wordt gedaan door Volker Hinten, maar kan ook door een andere ervaren mediterende gedaan worden.
Zingeving
Na de meditatie wordt aandacht gegeven aan zingeving, met extra aandacht voor Advaita, Buddhisme en Christelijke mystiek. Het ligt in de bedoeling om op termijn ook gastsprekers daartoe uit te nodigen.

Verdieping
Kennis nemen van deze wereldstromingen is in wezen kennis nemen van de mens die we zijn. Het kan een verdere verdieping betekenen van de mindfulness training, maar zeker ook verdiepend voor diegenen die belangstelling hebben voor deze onderwerpen.
Locatie
Vanaf 3 maart 2019 is de locatie verandert. Het is de danszaal van fysiotherapeie Fruns. Iedere zondagochtend tussen 9.30 en 12.00 uur.
Adres: Verlegde Overtoom 9, 1901 EX Castricum, Nederland ( ongeveer 100 meter voor ontmoetingscentrum de Kern in Castricum)
Als u voor de eerste keer komt dan graag aanmeldien via deze site.

Deelname is per keer. Er zijn geen verplichtingen daartoe.


Kosten
Het is de bedoeling deze activiteit op kostendekkende basis aan te bieden. Vooralsnog betaalt u € 8,- per bijeenkomst. Tevens krijgt u een wachtwoord waarmee u toegang krijgt tot de besloten content van deze site. (Meditaties, films, artikelen en een groepsblog.)
Mindfulness Holland.nl is de naam van de website van Volker Hinten Mindfulness trainingen te Castricum. De trainingen worden regelmatig aangeboden en kunnen op basis van open inschrijvingen worden gevolgd. De training kost € 350,- De trainer is VMBN categorie 1 gecertificeerd, waardoor er meestal mogelijkheid is op een vergoeding via de AV van uw ziektekosten.

www.mindfulness-holland.nl
Eerstvolgende trainingVooralsnog ivbm Covid geen groepstraining
Individueel
Op afspraak
Meditatiegroep zondag tussen 9.30 en 11.30
Agenda
Over  Mindfulness Holland
1
2
3
Terug naar de inhoud