Mindfulness - Holland
Castricum en omgeving
Lid VMBN categorie 1
Ga naar de inhoud
Wat is...? Info
Mindfulness Individueel
Deze training kan ook individueel gevolgd worden Misschien dat ue dingen wilt delen die u liever niet in een groep deelt, of zijn er fysieke beperkingen om naar een andere locatie te gaan, of is het te beklemmend binnen een groep, of wat dan ook.
Overeenkomsten
Individuele mindfulness is in grote lijnen hetzelfde als de mindfulness in een groep. Ook hierbij ontvangt u een werkboek en audiomateriaal die niet afwijkt van het materiaal in de groep. Ook het aantal bijeenkomsten zijn hetzelfde (8X) met dit verschil dat de duur ervan beperkt is van 1 tot anderhalf uur per sessie. (In plaats van twee tot twee en een half uur in de groepstrainingen). Individuele mindfulness is vooral geschikt voor mensen die door welke reden dan ook moeilijk in staat zijn in een groep deze training te volgen.
Voordeel
Het voordeel van individuele mindfulness is dat er meer rekening gehouden kan worden met de individuele omstandigheden van de deelnemer.
Nadeel
Het nadeel is dat de (groeps) werking van het delen van ervaringen en het gezamenlijk doen van de oefeningen afwezig is. Om dat op te vangen bestaat er de mogelijkheid om tussendoor deel te nemen aan de vaste groepsmeditaties op zondag-ochtend.
Mindfulness Holland.nl is de naam van de website van Volker Hinten Mindfulness trainingen te Castricum. De trainingen worden regelmatig aangeboden en kunnen op basis van open inschrijvingen worden gevolgd. De training kost € 300,- De trainer is VMBN categorie 1 gecertificeerd, waardoor er meestal mogelijkheid is op een vergoeding via de AV van uw ziektekosten.

www.mindfulness-holland.nl
Eerstvolgende training
nnb
Individueel
Op afspraak
Meditatiegroep zondag tussen 9.30 en 11.30
i.v.m. Covid opgeschort
Agenda
Over  Mindfulness Holland
1
2
3
Terug naar de inhoud