U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Mindfulness online E-learning

E-Learning.nl is samen met mindfulness-holland.nl onderdeel van Volker Hinten Mindfulness trainingen.
Mindfulness E-Learning.nl is gericht op het aanbieden van mindfulness -lessen en (les) materiaal via de digitale snelweg.
Ingaande 1 maart 2017 bestaat de mogelijkheid deze module te volgen.

E- learning ....... de filosofie

Mindfulness ElearningMindfulness ElearningUitgangspunt is dat mindfulness het best in een groep gevolgd kan worden. Juist de directe interactie tussen deelnemers en de trainer geven de training een diepte en effect welke in een E learning programma lastiger te realiseren is. Maar voor veel mensen is het volgen van een training in de groep een (te) grote drempel. Of is de aard van de dagelijkse bezigheden dusdanig, dat het niet mogelijk is om deze in een groep op vaste tijden te volgen. Ook kunnen de kosten ervan moeilijk te dragen zijn als de zorgverzekeraar deze niet vergoed. Daarnaast kan juist door de laagdrempeligheid van de E learning, dit een goede kennismaking met mindfulness zijn. Als opstap om misschien toch een groepstraining te beginnen? Voor al deze mensen is de mindfulness E learning ontwikkeld. Via het menu kunt u zich voor deze online training aanmelden. Verdere info via mindfulness-elearning.nl

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?