U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Aanmelden:

Om u aan te melden maakt u via het menu een keuze uit voor welke soort training of bijeenkomst u zich wilt opgeven.

Van aanmelding tot deelname:

Na aanmelding neemt de trainer contact met je op voor een (telefonisch) kennismakingsgesprek. Dit gesprek is ook bedoeld om de wederzijdse verwachtingen te toetsen en af te stemmen. De kandidaat betaalt hierna het cursusgeld. Na ontvangst daarvan heeft hij/zij definitief een plaats in de training.

Zowel trainer als kandidaat kunnen na dit gesprek besluiten om de aanmelding niet tot deelname te laten overgaan. Als de trainer negatief besluit over toelating van de kandidaat dan laat hij dat tijdens of kort na het kennismakingsgesprek weten, tenzij anders afgesproken.

Kosten en materiaal:

Het cursusgeld staat vermeld bij agenda en kosten. Cursusmateriaal ( werkboek en audio) en eventuele btw is inbegrepen, lunch op de verdiepings -dag niet. Voor deelnemers met beperkte draagkracht is reductie bespreekbaar met de trainer.

Disclaimer

De deelnemer is altijd zelf verantwoordelijk voor de keuze voor, en manier van meedoen van oefeningen tijdens de training, en mogelijke consequenties hiervan voor zijn gezondheid en/of verdere deelname. Dientengevolge kan hij/zij de trainer niet aansprakelijk stellen voor enige schade als gevolg van hiervan. Ook voor het beheer van persoonlijke eigendommen tijdens de training kan de trainer geen verantwoordelijkheid nemen.

Annulering

Na het definitief worden van de aanmelding geldt de volgende annuleringsregeling. Tot vier weken voor aanvangsdatum wordt € 35,- in rekening gebracht. Bij annulering van vier weken tot een week voor aanvangsdatum is dat 50% van het cursusgeld. Binnen een week voor aanvangsdatum is geen restitutie mogelijk.